Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Yogastudio Dana Welkom bij onze prachtige studio. Stuur ons gerust een appje met je vraag! x

Een vrouwencirkel is een verbindende bijeenkomst, waarbij vrouwen samenkomen om te delen en helen. Dit doen we bij ons in de prachtige studio.

Vrouwencirkels werden al eeuwenlang georganiseerd. Dit was een moment voor vrouwen om met elkaar te verbinden en zich bewust te worden van hun cyclus. Je zit letterlijk in een cirkel en je creëert samen een ‘open and sacred space’ waarin iedere vrouw de ruimte krijgt om in veiligheid haar verhaal te delen.

Door te verbinden met jezelf en elkaar schep je een helende energie, een ruimte waar je veilig kan zijn. De womb circle zal je helpen om meer verbondenheid te ervaren met jezelf en de andere vrouwen uit de groep.

Je komt thuis bij jezelf en elkaar, bent je meer bewust van jezelf en jouw authenticiteit. Wanneer jij in jouw eigen kracht staat, sta je meer in contact met je eigen innerlijk wijsheid, je vrouwelijke energie en zal alles veel meer gaan stromen van binnenuit.

Alle vrouwen die zich verbinden met de womb circle hebben de diepe wens om te transformeren, om schaduwplekken te omarmen en te helen. Je kan een krachtige shift ervaren tijdens of na het bijwonen van een cirkel waardoor jouw energie en de energie van de groep zich naar een hogere frequentie brengt. Een hogere frequentie houdt in dat gevoelens met een lagere energie, zoals angst, plaats maakt voor gevoelens als dankbaarheid en liefde. Dit wordt als vrouwen als wonderlijk ervaren. Daar waar we in ons hoofd vaak proberen ons leven in balans te houden, ervaar je dat tijdens een womb circle de heling juist plaats vindt op een dieper niveau, niet vanuit ons brein.

Naast de rituelen die bij een vrouwencirkel horen, kun je elke bijeenkomst een nieuw thema verwachten en zijn ademwerk en meditatie een vast onderdeel. Wij, Lizsandra en Lindsay, blijven ons ontwikkelen en elke cirkel is anders. Je kunt veel kennis, verbondenheid en diepgang verwachten. De ceremonies worden met uiterste zorgvuldigheid voorbereidt en met veel liefde uitgevoerd en kun je persoonlijke begeleiding van jouw groei verwachten. Door aan te sluiten bij de cirkel maak je hiermee een diepe afspraak met jezelf, dit vraagt toewijding en overgave.

Waarom womb circle en geen vrouwencirkel?

De baarmoeder is de plek voor creatie en geboorte. Van nieuw leven en ook in de vorm van het vormgeven van jouw leven. Het is geen plek voor angst of pijn. Of er nu fysiek een baarmoeder aanwezig is maakt geen verschil. Daar laag in je buik is de plek van je ultieme vrouw zijn, van je intuïtie.

Data womb circles

De womb circles vinden plaats op vrijdagavond en in een vaste besloten groep. Zo kun je een jaar lang optimaal werken aan je innerlijke zelf. De inloop is om 18.30 en om 19.00 start de sessie. Deze duurt tot 21.30 met een uitloop tot 22.00 en vinden plaats op:

 • 10 maart
 • 7 april
 • 2 juni
 • 14 juli
 • 8 september
 • 27 oktober
 • 8 december
 • 12 januari

De investering die je maakt in jezelf is 360 euro voor een heel jaar. Voel je welkom. Je kunt ook eerst een open womb circle bijwonen.

Open womb circle

Zou je graag aan willen sluiten maar zou je eerst eens een womb circle willen ervaren? Dat kan! We organiseren een open cirkel op:

 • 3 februari

De investering die je maakt is 45 euro voor éénmalig een open womb circle.

Ervaringen

“Womb circle is een magische ervaring. Vanaf het moment dat ik Studio Dana binnen liep voelde ik mij welkom, veilig en gezien. Onder deskundige en liefdevolle begeleiding van Lizsandra en Lindsay werd de groep vrouwen door middel van adem, meditatie en beweging in contact gebracht met haar womb, jouw kern. Het heeft veel in mij los gemaakt. Alle pijn, het verdriet en uiteindelijk dankbaarheid en blijdschap kwam er uit. Een bijzondere en bevrijdende ervaring die ik absoluut niet had willen missen. Een aanrader voor iedere vrouw die dicht bij haar eigen kern wilt komen! ”

“Na een intense periode na het krijgen van mijn dochtertje ontstond er steeds meer ruimte voor mezelf. Tijd om uit de survival modus te komen. De womb circle kwam voor mij op het perfecte moment. Samen met een groep vrouwen in een veilige omgeving gingen we op zoek naar meer vrouwelijke energie. Lindsay en Liszandra begeleidde ons door de avond heen, waarin de baarmoeder, het hart en de pijnappelklier centraal stonden. Een eerste kennismaking met ademwerk bracht een lijf vol tintelingen en hele intense stortvloed aan emoties over me heen. Een enorme ontlading met ontspanning als gevolg bekroond met mooie inzichten over mezelf. Ik ervaarde deze avond als een mooie stap in zelfontwikkeling en als richtinggevend. Iets waar mooi op voortgebouwd kan worden!”

“De womb circle was voor mij een hele bewuste keuze. Om te kiezen voor meer vrouwelijkheid in mijn leven.

Mannelijke energie is goed vertegenwoordigd in mijn week en er mag wat meer ruimte zijn naast prestatie en productie voor openheid, broeden en gelijkwaardigheid.

De zachte verbinding met het nu, met andere vrouwen, die oprecht en kwetsbaar mogen zijn. Deze energie vond ik op deze avond. Waarin we mooi zijn zoals we zijn, waarin aandacht was voor het lichaam, voor dit bijzondere lichaam. Voor herkenning, creatie en vooral voor liefde, oprechte liefde en verbinding voelen met vrouwen die je eigenlijk niet kent. Of.. toch weer wel, want in onze kern zijn we allemaal ontstaan en onderdeel van hetzelfde universum. “

Meld je aan voor de womb circle

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.