Team

DANA opende haar deuren in september 2014. Onze ruim opgezette dans- en yogastudio voldoet aan alle eisen om jou keer op keer een hoogwaardige les te bezorgen. Plezier staat daarbij voorop. Daarnaast vinden we het erg belangrijk dat je je ook daadwerkelijk ontwikkelt.

         “We zien kinderen en volwassenen groeien, opbloeien, versteld staan van hun eigen kunnen en elke les met meer zelfvertrouwen de studio verlaten… En dat is nou precíes waar wij als docenten gelukkig van worden!”

Je docent is afgestudeerd aan de hbo-dansacademie en/of een complete vierjarige yoga-opleiding. Ze is er voor je. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk; ze neemt je mee in jouw moment voor jezelf en biedt je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in jouw eigen tempo. Daarbij hanteren we een hoogwaardig programma als basis voor elke les, met voldoende ruimte voor interactie én de aandacht die jij verdient.

Lindsay Gielen

Dans- en yogadocente / Eigenaar

In dans en in yoga laat ik jou je eigen proces doorlopen en geef ik de techniek open en onbevooroordeeld door. Zowel in dans als in de yoga werk je met 100% van de mogelijkheden van je lichaam. Respecteer deze grenzen en je eigen gevoel. Dans of beoefen yoga met geduld, liefde en discipline.

Sanne van Heugten

Dansdocente / Leerkracht P.O.

Het belangrijkste binnen mijn lessen is jou op jouw manier te laten groeien in dans, vol zelfvertrouwen en met veel plezier. Daarnaast richt ik me, binnen het primair onderwijs, op ‘creatief bewegend leren’. Samen ontdekken en leren we taal- en rekenbegrippen op een creatieve en dansante manier.

Jasmijn Grooten

Dansdocente

In mijn lessen vind ik een fijne werksfeer heel belangrijk. Er is genoeg ruimte voor gezelligheid en grapjes en ondertussen werken we keihard aan techniek en controle. Mijn doel is om elke keer weer een beetje beter te worden in dansen. Samen genieten van alles wat dans te bieden heeft ?én elkaar!

Emma Strikkers

Dansdocente

Ik vind het belangrijk dat naast heel veel plezier hebben in dans, er ook ruimte is om te groeien en te kunnen blijven leren. Met energieke lessen wil ik anderen net zo laten genieten van dans als dat ik zelf doe!

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×