Overig aanbod

Bekijk hier het overig aanbod.

Kinderfeest

We maken een kinderfeest op maat voor de jarige. Je kunt kiezen voor dans, maar ook voor yoga!! Het feestje kan een thema hebben (bijvoorbeeld prinsessen, feest of circus) of er kan gewoon een hele gave dans geleerd worden samen met vrienden en vriendinnen. Als de jarige een voorkeur heeft voor bepaalde liedjes, kan dit doorgegeven worden en gebruiken we deze zeker tijdens jouw feestje!

Het kinderfeest duurt zo’n anderhalf uur en kan bijvoorbeeld plaatsvinden op woensdag- of zaterdagmiddag. Het feestvarken krijgt uiteraard een presentje en voor drinken en lekkers na afloop wordt gezorgd. En wat wordt er van jullie verwacht als ouders/begeleiders? Nou, niks eigenlijk! Je mag lekker in de zaal komen zitten, eventueel foto’s en filmpjes maken maar bovenal heerlijk genieten! De kosten voor een kinderfeest bedragen €85,- euro, inclusief btw.

Openingsdans

Wij helpen jullie graag met jullie openingsdans. Een goed voorbereide openingsdans is belangrijk, dit heeft namelijk een grote impact op de sfeer van het feest én het maakt de weg vrij op de dansvloer. Samen maken we een dans die voor jullie goed voelt en bij jullie wensen aansluit.

​We starten met een intakegesprek. Hieruit volgt de basis van jullie dans, dit kan uiteenlopen van origineel en hip tot klein en romantisch. De sfeer is voor een groot deel afhankelijk van de muziek. Wij verzorgen (eventueel) een mix om de juiste ambiance te creëren. Na elke repetitie filmen we jullie dans en bestaat de mogelijkheid om thuis oefenen.
De basisregels:
Voel je VRIJ en veilig.
We zijn er voor jullie en NIKS is goed of fout.
Geef aan waar je je fijn bij voelt.
Heb vertrouwen in elkaar, jezelf en ons

Tijdens het intake gesprek kunnen we een schatting maken van het aantal repetities dat we nodig denken te hebben. Dit heeft niet zozeer te maken met de danservaring, maar meer met de lengte en de wens van de openingsdans. Een repetitie met een duur van 45 tot 75 minuten kost €50,- euro  (deze prijs is exclusief de wettelijke verplichting van 21% btw). De ervaring leert dat de meeste bruidsparen drie repetities nodig hebben. De intake, de generale repetitie (nog een laatste keer oefenen kort voor de bruiloft) en de muziekmix zijn voor onze rekening. Wij vragen na de intake een aanbetaling van €100,- euro.
Voor het huidige trouwseizoen zitten wij helaas helemaal volgeboekt.

Reacties bruidsparen

“Tijdens het maken van de openingsdans van onze bruiloft hebben we samen met Lindsay onze gedachtes en wensen samengebracht. Er werd meegedacht tot in de kleinste details en we werden totaal in onze waarde gelaten. Het voelde altijd fijn, persoonlijk en warm om samen met Lindsay te werken naar dit speciale moment.”
Roy en Desiree

“17 augustus 2018 was voor ons de dag dat wij elkaar het ‘JA-woord’ gaven. Graag wilden wij de avond op een leuke, originele maar toch ouderwetse manier openen. Wij kozen voor een openingsdans, maar hadden geen idee hoe we dat samen gingen aanpakken. We hebben daarom de hulp van Lindsay ingeschakeld. In een persoonlijk enthousiast gesprek met Lindsay, kregen wij al helemaal het gevoel dat het goed zou komen met onze dans. Lindsay kijkt en luistert goed naar wie er voor haar staan en kreeg al helemaal een beeld bij onze dans, terwijl wij dit zelf nog niet hadden.
Vol enthousiasme gingen we aan de slag en het oefenen van de dans werd steeds leuker, gezelliger en makkelijker. Wij raden Lindsay aan omdat ze elke dans voor elk stel persoonlijk maakt en op deze manier sta je op de avond zelf vol vertrouwen tegenover elkaar en jouw gasten te dansen.”
Koen en Lilian Luttikhold- van den Elsen

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×