Massage

“Echt even een moment voor jezelf. Wat een heerlijke massage!
Lindsay neemt de tijd en masseert met zorg. Ze luistert goed naar wat je nodig hebt vóór de massage en tijdens de massage is het nog meer jouw moment en voel je alleen maar rust.
Je voelt dat Lindsay het van nature ‘in de vingers’ heeft en dat maakt het zo goed. Heerlijk ontspannen op het moment zelf, maar ook daarna werkt het door. Ik voelde me rustiger en energieker tegelijk én ik verheug me nu al op de volgende keer..”

MASSAGE

Heb je behoefte aan een massage die verdergaat dan alleen het masseren van de huid en spieren? Mijn massages zijn liefdevol, warm en ontspannend en op basis van Ayurvedische massage.
Massage hoort volgens de Ayurveda bij de preventieve geneeskunde.  Ayurveda hoort onlosmakelijk bij yoga en is de kennis van een lang, gelukkig en gezond leven.
In de klassieke yogatraditie wordt geadviseerd om yogabeoefening te ondersteunen met (zelf)massage om daarmee bloedsomloop en lymfestelsel te stimuleren, gewrichtsklachten te voorkomen of behandelen. Op subtieler niveau wordt door de massage prāna (levensenergie) gestimuleerd en worden blokkades in marma’s (drukpunten) opgeheven. De massage leidt tot een diepgaander inzicht in het functioneren van lichaam en bewustzijn.
De massage laat je kalmeren en doet herleven en verjongen. Trakteer jezelf op een heerlijke massage en de voordelen zullen direct merkbaar zijn. Na de massage stroomt de energie weer volop door je lichaam en ga je vol met vertrouwen en liefde voor jezelf de deur uit.
WAT KUN JE VERWACHTEN VAN DE MASSAGE?

De massage zal zich richten op het ontgiften van het lichaam en ervoor zorgen dat je je rustiger en evenwichtiger zult voelen. Je voelt tijdens de massage de spanning uit je lichaam wegvloeien.

Het gebruik van een ruime hoeveel kruidenolie is kenmerkend voor de massage. De kruiden hebben een geneeskrachtige en medicinale werking. Bij de keuze van de olie wordt rekening gehouden met de tijd van het jaar, jouw lichaam en jouw wensen en behoeften. De kruidenolie is puur en plantaardig en bevat daarom boordevol actieve bestanddelen waar je huid en spieren direct van opknappen.

De massage begint zittend bij je armen en onderbenen, vervolgens ga je op je buik liggen wordt het bekken en de achterkant van je benen gemasseerd. Dan volgt de rug, schouders en nek en wordt er kans de armen de spanning van je afgestreken. Wanneer je ontspannen op je rug ligt wordt -indien je wilt- je buik gemasseerd, worden daarna je voeten heerlijk verwend en met een hoofdmassage wordt de massage afgesloten.

Een massage duurt zo’n 60 minuten en kost 57 euro.
Bereid je maar alvast voor op een fijne ontspanning en een uitgebalanceerd evenwicht tussen lichaam en geest.

Betaling volgt via een betaalverzoek of contante betaling.
Boek een heerlijke massage door een appje te sturen naar 06-2278 8507.
De massages kunnen worden geboekt op dinsdagavond, woensdagochtend, donderdagavond en vrijdag overdag.
Sisters only.,

Ook geschikt voor zwangere vrouwen, er wordt dan rekening gehouden met bepaalde punten in het lichaam die verbonden zijn met de baarmoeder.

Klik hier voor meer informatie over onze lessen ZWANGERSCHAPSYOGA en YOGA.

 

Afhankelijk van de zorgverzekeraar en polis, is het in sommige gevallen mogelijk de behandeling te declareren en daarvoor een vergoeding te mogen ontvangen van je verzekeraar. Een verwijsbrief van je huisarts is niet nodig. Raadpleeg voor vergoeding je verzekeraar of polisvoorwaarden.

AGB-code: 90069926

 

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×