Massage

“Echt even een moment voor jezelf. Wat een heerlijke massage!
Lindsay neemt de tijd en masseert met zorg. Ze luistert goed naar wat je nodig hebt vóór de massage en tijdens de massage is het nog meer jouw moment en voel je alleen maar rust.
Je voelt dat Lindsay het van nature ‘in de vingers’ heeft en dat maakt het zo goed. Heerlijk ontspannen op het moment zelf, maar ook daarna werkt het door. Ik voelde me rustiger en energieker tegelijk én ik verheug me nu al op de volgende keer..”

MASSAGE

Heb je behoefte aan een massage die verdergaat dan alleen het masseren van de huid en spieren? Mijn massages zijn liefdevol, warm en ontspannend en op basis van Ayurvedische massage.
Door de lange en langzame massagebewegingen kom je in een diepe ontspanning. Daardoor glijden stress en vermoeidheid van je lichaam. De Ayurvedische massagetechnieken hebben een gunstige invloed op je weerstand, lymfesysteem en bloedsomloop.
Massage hoort volgens de Ayurveda bij de preventieve geneeskunde.  Ayurveda hoort onlosmakelijk bij yoga en is de kennis van een lang, gelukkig en gezond leven.
In de klassieke yogatraditie wordt geadviseerd om yogabeoefening te ondersteunen met (zelf)massage om daarmee bloedsomloop en lymfestelsel te stimuleren, gewrichtsklachten te voorkomen of behandelen. Op subtieler niveau wordt door de massage prāna (levensenergie) gestimuleerd en worden blokkades in marma’s (drukpunten) opgeheven. De massage leidt tot een diepgaander inzicht in het functioneren van lichaam en bewustzijn.
De massage laat je kalmeren en doet herleven en verjongen. Trakteer jezelf op een heerlijke massage en de voordelen zullen direct merkbaar zijn. Na de massage stroomt de energie weer volop door je lichaam en ga je vol met vertrouwen en liefde voor jezelf de deur uit.
WAT KUN JE VERWACHTEN VAN DE MASSAGE?

De massage zal zich richten op het ontgiften van het lichaam en ervoor zorgen dat je je rustiger en evenwichtiger zult voelen. Je voelt tijdens de massage de spanning uit je lichaam wegvloeien.

Het gebruik van een ruime hoeveelheid warme kruidenolie is kenmerkend voor de massage. De kruiden hebben een geneeskrachtige en medicinale werking. Bij de keuze van de olie wordt rekening gehouden met de tijd van het jaar, jouw lichaam en jouw wensen en behoeften. De kruidenolie is puur en organisch en bevat daarom boordevol actieve bestanddelen waar je huid en spieren direct van opknappen.
Je kunt kiezen voor een massage van het hele lichaam of delen ervan:

It’s a kind of magic 
Een pure welzijn voor lichaam en geest. Geef je over en geniet van een heerlijke massage. Je komt als herboren weer naar buiten.
Massage achterkant benen, rug, schouders, armen, nek en gezicht.
Lengte massage ongeveer 60 minuten, 57 euro

Re-fresh yourself
Ben je toe aan nieuwe energie en diepe ontspanning in je bovenlichaam? Dan is deze opwekkende en verfrissende massage iets voor jou.
Massage bovenlichaam: rug, schouders, nek en gezicht.
Lengte massage ongeveer 45 minuten, 42,50 euro
Uit te breiden met massage van het hoofd (meerprijs 10 euro)

That warm hug feeling
Verwen je lichaam van top tot teen met warme olie en geniet van een complete ontspanning van het hele lichaam. De massage brengt je lichaam en geest in harmonie en heeft een diepe werking op de huid, spieren en bloedcirculatie.
Massage achterkant benen, rug, schouders, armen -indien je wilt- buik, bovenkant benen, voeten, nek, gezicht en hoofdmassage.
Lengte massage ongeveer 90 minuten, 75 euro

Calming the mind
Ideaal wanneer je minder in je hoofd wilt zitten en je meer verbinding met je hart en gevoel wil voelen. De massage brengt je enorm veel rust en ontspanning. Geeft verlichting aan vermoeide ogen en hoofdpijn.
Schouder, gezicht en hoofdmassage.
Lengte massage ongeveer 45 minuten, 42,50 euro

 

Betaling volgt via een betaalverzoek of contante betaling.
Sisters only.

Ook geschikt voor zwangere vrouwen, er wordt dan rekening gehouden met bepaalde punten in het lichaam die verbonden zijn met de baarmoeder.

Klik hier voor meer informatie over onze lessen ZWANGERSCHAPSYOGA en YOGA.

 

 

 

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×