Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Yogastudio Dana Welkom bij onze prachtige studio. Stuur ons gerust een appje met je vraag! x

De lessen yoga zijn pure hatha yoga, waarbij de āsana’s (yoga­houdingen) en variaties zorgvuldig worden opgebouwd en je bewust contact maakt met je lichaam, maar ook met je gevoel en met je bewustzijn.

Je adem wordt gebruikt om je bewegingen te begeleiden en je aandacht te bundelen. Yoga brengt je op subtiele wijze bij je eigen innerlijke ervaring. Je aandacht gaat naar binnen, naar jezelf. Je wordt je bewust van wie je werkelijk bent. Klassieke hatha yoga zonder attributen en zonder muziek.

Een yogales bevat staande, zittende en liggende houdingen. Alle bewegingsmogelijkheden van wervelkolom en gewrichten komen aan bod. De oefeningen variëren van subtiel tot uitdagend en kunnen aangepast worden aan ieders mogelijkheden. Steeds ga je op zoek naar wat voor jou het juiste evenwicht is tussen ontspanning en kracht. Gedurende de les ontstaat een meditatieve concentratie die leidt tot verstilling. Ontspannings- en meditatieve oefeningen zijn onderdeel van de les, waardoor een complete ervaring ontstaat.

Je kunt heerlijke en professionele yogalessen verwachten waarbij de bewegingsfilosofie zo zuiver mogelijk overbrengt; zoals deze is bedoeld. Zonder oordeel en altijd binnen ieders mogelijkheden. Kom het vooral ervaren… je bent van harte welkom!

Voel je welkom

Kom het vooral eens ervaren en wees welkom voor een vrijblijvende proefles.
Mocht je wekelijks een les willen volgen, volg je in principe een vaste les in de week. Na inschrijving regel je je lessen gemakkelijk via ons lessensysteem (Momoyoga) en kun je ook zelf wisselen van lestijd of dag.

MAANDAG
09.00-10.00 yoga

DINSDAG
19.00-20.00 yoga
20.15-21.15 yoga

WOENSDAG
20.30-21.30 yoga

DONDERDAG
20.30-21.30 yoga

VRIJDAG
09.00-10.00 yoga

Maandelijks is je investering voor je yogabeoefening 34,50 euro per maand voor één les in de week. Je betaalt eenmalig inschrijfkosten van 15 euro.

Meld je aan voor een proefles

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.