Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Yogastudio Dana Welkom bij onze prachtige studio. Stuur ons gerust een appje met je vraag! x

Loslaten, ademen, muziek voelen, jezelf voelen, wijsheid delen en ontzettend hard zweten en werken.

In deze les geldt: pak wat je nodig hebt en doe wat je moet doen. We beginnen eerst rustig met een meditatie of ademoefening om bij onszelf te komen en vanuit daar bouwen we de les op. Het gebruik van een weerstandband zal ook elke keer van pas komen. We gebruiken muziek die je ondersteunt om helemaal los te laten en de muziek te voelen, denk aan Afrikaanse beats, beach vibes en natuurlijk queen Beyoncé. De bewegingen worden duidelijk uitgelegd en zijn makkelijk te volgen. Je voelt je helemaal vrij in je hoofd, nadenken over pasjes is niet aan de orde.

Je zult je na afloop van de les zo ontzettend voldaan voelen en je lichaam voelt heerlijk, zacht en gestroomlijnd. Je hoofd is leeg en je hart vol.

Pure, krachtige en liefdevolle workout

Voel je ontzettend welkom in deze les. Deze les is ook zeer geschikt voor vrouwen die nog niet lang geleden zijn bevallen. Op elk niveau kun je werken, vindt wat goed voelt voor jou.

DINSDAG
09.00-10.00 body, mind & soul class

WOENSDAG
09.00-10.00 body, mind & soul class

VRIJDAG
10.15-11.15 body, mind & soul class

 

Meld je aan voor een proefles

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.