Yoga

De lessen yoga zijn pure hatha yoga, waarbij de āsana’s (yoga­houdingen) en variaties zorgvuldig worden opgebouwd en je bewust contact maakt met je lichaam, maar ook met je gevoel en met je bewustzijn. De adem wordt gebruikt om je bewegingen te begeleiden en je aandacht te bundelen. Yoga brengt je op subtiele wijze bij je eigen innerlijke ervaring. Je aandacht gaat naar binnen, naar jezelf. Je wordt je bewust van wie je werkelijk bent. Klassieke hatha yoga zonder attributen en zonder muziek.

Een yogales bevat staande, zittende en liggende houdingen. Alle bewegingsmogelijkheden van wervelkolom en gewrichten komen aan bod. De oefeningen variëren van subtiel tot uitdagend en kunnen aangepast worden aan ieders mogelijkheden. Steeds ga je op zoek naar wat voor jou het juiste evenwicht is tussen ontspanning en kracht. Gedurende de les ontstaat een meditatieve concentratie die leidt tot verstilling. Ontspannings- en meditatieve oefeningen zijn onderdeel van de les, waardoor een complete ervaring ontstaat.

Lindsay geeft nonsense yogalessen waarbij ze de bewegingsfilosofie zo zuiver mogelijk overbrengt; zoals deze is bedoeld. Zonder oordeel en altijd binnen ieders mogelijkheden. Kom het vooral ervaren… je bent van harte welkom!

Proefles boeken

Voor wie is deze cursus?

Volwassenen

€ 32,- euro per maand

Rooster Yoga

09:00 - 10:00 Yoga - Volwassenen
20:30 - 21:30 Yoga - Volwassenen
19:00 - 20:00 Yoga - Volwassenen
20:15 - 21:15 Yoga - Volwassenen
20:30 - 21:30 Yoga - Volwassenen
09:00 - 10:00 Yoga - Volwassenen

Kleding voorschriften

Makkelijk zittende kleding

Waar je je prettig in voelt

Blote voeten

Kenmerken

Ontspanning

Verbinding

No nonsense

Wat cursisten zeggen:

“Sinds een aantal maanden volg ik yogalessen bij Lindsay. Ik begon er wat sceptisch aan. Had elders al eens yogalessen gedaan en vond het een beetje zweverig, zwaar en inspannend.
Maar al vanaf de eerste les… Wat een verademing! Het zijn intense oefeningen die met zorg en aandacht worden opgebouwd en echt iets met je lichaam en geest doen. De lesruimte is prettig, de sfeer is warm en gezellig. Lindsay begeleidt je met haar prettige stem door de gehele les. Ze vertelt je precies waarvoor de oefeningen dienen. De oefeningen zijn soms een uitdaging maar op ieder niveau te doen. Kortom: een echte aanrader!”
Sandra (43 jaar)

“Een heerlijk uurtje me-time in de week. Fijne lesopbouw en een goede afwisseling tussen inspannen en ontspannen. Mooi om mijn lichaam en geest weer in balans te brengen.
Lindsay geeft met een warme, rustige stem les en heeft oog voor iedere deelnemer. In iedere les ga je op zoek naar je eigen mogelijkheden, leer je luisteren naar je eigen lichaam en ontdek je je eigen kracht. “
Jessica (31 jaar)

“Het was een hele mooie les. Ik werd heel erg geraakt. Het was precies waar ik de laatste 2 weken naar op zoek was, blijven bij mezelf en geloven in mijn eigen kracht. Heel erg bedankt voor deze les en het hervinden van de balans.” Anoniem, 38 jaar

Proefles boeken

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×