Moderne Dans

Beleven, voelen, zweten, leren, groeien, beter worden, versteld staan van je eigen kunnen, en vooral: genieten. Dát is moderne dans, oftewel: een heerlijke cocktail van moderne dans en urban invloeden. Het is een technische dansvorm waarbij je sterk vanuit je gevoel danst. Belangrijke kenmerken van deze dansstijl zijn: grondwerk, zwaartekracht, adem, dynamiek en (ont)spanning. Speciaal voor jou maken we de mooiste choreografieën. Beheers je al een flinke danstechniek? Dan is er een mogelijkheid om deel te nemen aan de les voor gevorderden.

Proefles boeken

Voor wie is deze cursus?

Volwassenen

€ 29,50 per maand

Jongeren

€ 24,50 per maand

Kinderen

€ 24,50 per maand

Rooster Moderne Dans

16:15 - 17:15 Moderne Dans - Kinderen Vanaf groep 5
17:15 - 18:15 Moderne Dans - Jongeren Klas 1 t/m 3
18:15 - 19:15 Moderne Dans - Jongeren vanaf 16 jaar
19:15 - 20:15 Moderne Dans - Volwassenen

Kleding voorschriften

Zwart t-shirt of balletpak

Zwarte dansbroek of legging

Blote voeten of sokken

Kenmerken

Techniek

Gevoel

Dynamiek

Wat cursisten zeggen

“Bij DANA maakt het niet uit wie je bent of hoe goed je bent. Maar vooral dat je plezier hebt en passie toont! Dit maakt voor mij de modern lessen bijzonder!”
Guusje (13 jaar)

“De les modern op dinsdagavond biedt mij de nodige ontspanning en afleiding na een drukke werkdag, even helemaal wat anders! In de lessen ontwikkel ik me op mijn eigen tempo en er is persoonlijke aandacht voor iedereen in deze gezellige groep. Als er een optreden wordt georganiseerd, vind ik het helemaal te gek om daar aan mee te doen. “ Anne (22 jaar)

Proefles boeken

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×