Klassiek Ballet

De techniek van klassiek ballet is de basis van elke dansstijl en wij kunnen niet wachten om ‘m jou bij te brengen! Een les klassiek bestaat uit technische oefeningen, zowel aan de barre als in het midden van de studio. Daarna worden deze oefeningen verwerkt in een danscombinatie, waarbij we werken aan kracht, lenigheid, conditie en ontspanning. We geven les volgens de ‘Vaganova methodiek’, waarin dansgevoel, presentatie, muzikaliteit en dansplezier centraal staan. Het onder de knie krijgen van de klassieke techniek vergt veel aandacht, geduld, concentratie en doorzettingsvermogen. Geen zorgen, je docent gaat je helpen. Wedden dat je nog meer kunt dan je denkt?

 

Proefles boeken

Voor wie is deze cursus?

Kinderen Groep 5 t/m 8

€ 24,50 per maand

Kinderen Groep 3

€ 21,50 per maand

Rooster Klassiek Ballet

16:00 - 16:45 Klassiek Ballet - Kinderen Groep 3
16:45 - 17:45 Klassiek Ballet - Kinderen Groep 4 t/m 7
17:45 - 18:45 Klassiek Ballet - Jongeren Vanaf 12 jaar

Kleding voorschriften

Balletpak zwart

Jongens t-shirt

Roze maillot

Jongens broekje

Balletschoenen

Sportpunt Deurne

Kenmerken

Concentratie

Aandacht

Techniek

Wat cursisten zeggen:

“Leanne danst al vanaf haar derde jaar bij DANA. Sinds 2 jaar heeft ze gekozen voor ballet. De docenten zijn fantastisch met veel passie voor de dans. Ze halen op een positieve en constructieve manier het beste in de leerlingen naar boven. Ze letten niet alleen op techniek maar ook op uitstraling en vooral dansplezier. De voorstellingen zijn de kers op de taart. Het plezier dat de kinderen hebben spat van het podium. Leanne gaat iedere week met veel plezier naar ballet. De vorderingen die ze maakt zijn prachtig om te zien. Een mooie houding, rust in de bewegingen, sierlijkheid maar bovenal haar plezier maken het iedere week een feestje om te gaan.” (mama van Leanne, 8 jaar)

“Ik ga heel graag naar klassiek ballet bij DANA omdat je er goed leert dansen, we doen soms een echte ballerina dans en het heel leuk is!” (Wies, 7 jaar)

Proefles boeken

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×