Integrale yoga

Bij Integrale Yoga beoefenen we niet alleen de lichaamsoefeningen (uit de Hatha Yoga), maar ook ademoefeningen, concentratie oefeningen, ontspanning en meditatie. Integrale yoga heeft als doel om yoga te integreren in je dagelijkse bezigheden. Je richt de aandacht naar binnen door middel van zelf observatie en concentratie waardoor je gaat ervaren wat er werkelijk speelt. Zo kun je direct werken aan een beter evenwicht in je leven.

Zweverig? No way! Wij noemen deze cursus ook wel: yoga met beide benen op de grond. Want dat is wat je kunt verwachten: no nonsense yogalessen waarbij we de bewegingsfilosofie zo zuiver mogelijk proberen over te brengen; zoals deze is bedoeld. Zonder oordeel en altijd binnen ieders mogelijkheden. Kom het vooral ervaren… je bent van harte welkom!

 

 

Proefles boeken

Voor wie is deze cursus?

Volwassenen

€ 29,50 per maand

Rooster Integrale yoga

20:15 - 21:15 Integrale yoga - Volwassenen

Kleding voorschriften

Makkelijk zittende kleding

Waar je je prettig in voelt

Blote voeten

Kenmerken

Ademoefeningen

Concentratie oefeningen

Ontspanning & meditatie

Wat cursisten zeggen:

“De yoga lessen van Floortje ervaar ik als fijn en ontspannend. Een goede combinatie van verschillende fysieke houdingen en mindfulness oefeningen. Een prettige sfeer, een rustgevende les en voldoende bruikbare tips. Een fijn moment voor jezelf!”
Yoga cursist van Floortje

 

Proefles boeken

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×