Hatha yoga

Jouw wekelijkse uurtje yoga is het ideale excuus om even te ontsnappen aan de drukte van alledag. Bij DANA ervaar je de meest oude en pure vorm uit de yoga-filosofie: hatha yoga. Hatha bestaat voor het grootste deel uit de beoefening van lichaamshoudingen. Adem- en ontspanningsoefeningen zorgen ervoor dat je beter bestand bent tegen stress, laten je rustiger denken en zorgen voor een betere focus. Daarnaast bevordert yoga de motorische vaardigheden, een goede weerstand en de werking van spieren, organen, klieren en de bloedsomloop.

Zweverig? No way! Wij noemen deze cursus ook wel: yoga met beide benen op de grond. Want dat is wat je kunt verwachten: no nonsense yogalessen waarbij we de bewegingsfilosofie zo zuiver mogelijk proberen over te brengen; zoals deze is bedoeld. Zonder oordeel en altijd binnen ieders mogelijkheden. Kom het vooral ervaren… je bent van harte welkom!

 

Proefles boeken

Voor wie is deze cursus?

Volwassenen

€ 29,50 per maand

Tieners

€ 29,50 per maand

Rooster Hatha yoga

20:30 - 21:30 Hatha yoga - Volwassenen
17:30 - 18:30 Hatha yoga - Jongeren
19:00 - 20:00 Hatha yoga - Volwassenen
20:15 - 21:15 Hatha yoga - Volwassenen
10:15 - 11:15 Hatha yoga - Volwassenen

Kleding voorschriften

Makkelijk zittende kleding

Waar je je prettig in voelt

Blote voeten

Kenmerken

Ontspanning

Verbinding

No nonsense

Wat cursisten zeggen:

“Sinds een aantal maanden volg ik yogalessen bij Lindsay. Ik begon er wat sceptisch aan. Had elders al eens yogalessen gedaan en vond het een beetje zweverig, zwaar en inspannend.
Maar al vanaf de eerste les… Wat een verademing! Het zijn intense oefeningen die met zorg en aandacht worden opgebouwd en echt iets met je lichaam en geest doen. De lesruimte is prettig, de sfeer is warm en gezellig. Lindsay begeleidt je met haar prettige stem door de gehele les. Ze vertelt je precies waarvoor de oefeningen dienen. De oefeningen zijn soms een uitdaging maar op ieder niveau te doen. Kortom: een echte aanrader!”
Sandra (43 jaar)

“Een heerlijk uurtje me-time in de week. Fijne lesopbouw en een goede afwisseling tussen inspannen en ontspannen. Mooi om mijn lichaam en geest weer in balans te brengen.
Lindsay geeft met een warme, rustige stem les en heeft oog voor iedere deelnemer. In iedere les ga je op zoek naar je eigen mogelijkheden, leer je luisteren naar je eigen lichaam en ontdek je je eigen kracht. “
Jessica (31 jaar)

“Het was een hele mooie les. Ik werd heel erg geraakt. Het was precies waar ik de laatste 2 weken naar op zoek was, blijven bij mezelf en geloven in mijn eigen kracht. Heel erg bedankt voor deze les en het hervinden van de balans.” Anoniem, 38 jaar

Proefles boeken

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×