Danskriebels

Heb jij de danskriebels al flink te pakken en heb jij zin om samen met leeftijdsgenootjes te dansen op een manier die past bij jouw belevingswereld? Elke drie lessen staan in het teken van een ander thema, bijvoorbeeld de kinderboekenweek, het feest, de boerderij, of de seizoenen: ben jij die mooie vlinder die al dansend van bloem naar bloem danst? Tijdens de cursus danskriebels leren we je al een flinke basis aan danstechniek: de focus ligt naast plezier maken op het verdiepen en ‘eigen maken’ van dans. Je lieve, pedagogisch opgeleide dansdocent leert jou spelenderwijs de mooiste en leukste danspassen en bewegingen, zonder dat je het bewust in de gaten hebt!

 

Proefles boeken

Voor wie is deze cursus?

Kinderen

€ 21,50 per maand

Rooster Danskriebels

09:30 - 10:15 Danskriebels - Kinderen Groep 1 en 2

Kleding voorschriften

Waar je je fijn in voelt

Makkelijk in kunt bewegen

Sokken of blote voeten

Kenmerken

Educatief

Beleving

Techniek

Wat cursisten zeggen:

“Lola gaat elke week dansend naar de lessen toe en is helemaal opgebloeid en ze heeft er meer zelfvertrouwen door gekregen. Ook geeft het haar nu houvast en brengt het rust in haar hoofd. Het is een echte uitlaat klep.”

Proefles boeken

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×