Dans Workout

Als je van dans houdt, maar minder van het onthouden van danspassen en danstechniek, dan is deze cursus je beste vriend. Dans workout is een cadeautje voor je lichaam en geest. Mooie bijkomstigheid: het is de ideale dans om in topvorm te raken en blijven! Een les dans workout brengt je energielevel omhoog en dat voel je… ook morgen en overmorgen. Cardio en kracht wisselen elkaar af, wat zorgt voor een langdurig aanhoudende vetverbranding. We bieden een uitdagende les, voorzien van goed te volgen dansmoves en met aandacht voor wat voor jóuw lijf goed is. Eén ding is zeker… dans workout is een cursus met zweetgarantie!

 

Proefles boeken

Voor wie is deze cursus?

Volwassenen

€ 29,50 per maand

Rooster Dans Workout

09:00 - 10:00 Dans Workout - Volwassenen
19:30 - 20:30 Dans Workout - Volwassenen

Kleding voorschriften

Shirt waar je je fijn in voelt

Zwarte legging of dansbroek

Sokken of blote voeten

Kenmerken

Actief

Energiek

Zweetgarantie

Wat cursisten zeggen:

“Bij DANA geven de docenten me alle ruimte om mezelf te zijn; te oefenen, zonder dat het perfect hoeft te zijn, sterker te worden, heel veel plezier te beleven en grenzen op te zoeken zonder ze over te gaan. De afwisseling tussen dans & work-out inclusief een goede dosis girl power geven me een boost!”
Helmi (30 jaar)

Proefles boeken

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×