Beweegkriebels

Voel jij de beweegkriebels opkomen en lijkt het je leuk om samen met andere peuters lekker te dansen? Bij de cursus beweegkriebels beweeg je niet alleen op muziek, je beleeft dans! Om de drie á vier lessen stappen we in een nieuw thema, bijvoorbeeld sprookjes, vakantie of sneeuw. Wat dacht je van de reus die grote stappen maakt, of Roodkapje die door het bos huppelt en bij elke bloem een klein dansje doet?! Zo leer je de beginselen van dans. Niet alleen besteden we aandacht aan de techniek, maar ook aan creativiteit en muzikaliteit. Je lieve, pedagogisch opgeleide dansdocent leert jou spelenderwijs de mooiste en leukste danspassen en bewegingen, zonder dat je het bewust in de gaten hebt!

We vinden het belangrijk dat de peuters een activiteit voor zichzelf is gegund. Daarom dansen we -ook de eerste les- zonder papa en/of mama. Bij aanvang van elke les, krijgt je kindje een speciale dansarmband die ervoor zorgt dat we dat kunnen. Na de les leveren we de armband weer in, en kunnen we laten zien wat we allemaal hebben geleerd! Papa en mama, geloof ons: het is elke les zó genieten!

 

Proefles boeken

Voor wie is deze cursus?

Kinderen

€ 17,50 per maand

Rooster Beweegkriebels

10:15 - 10:45 Beweegkriebels - Kinderen 2,5 tot 4 jaar

Kleding voorschriften

Waar je je prettig in voelt

Waar je fijn in kunt bewegen

Blote voeten

Kenmerken

Techniek

Creativiteit

Muzikaliteit

Wat cursisten zeggen:

“Sam gaat elke week met veel plezier naar dansles. Juffrouw Sanne en juffrouw Lindsay zijn haar grote voorbeelden. Van hen leert ze dansen, ritmegevoel, lichaamshouding, maar niet te vergeten ook sociale vaardigheden en omgang met andere kinderen. De dingen die ze op dansen leert, zien we ook thuis ook terug.”

Proefles boeken

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×