FAQ

Staat jouw vraag er niet bij ? Neem dan contact met ons op!

Dat kan! Je betaalt dan voor de resterende lessen van die maand.

Ja, het inschrijfgeld bedraagt €12,50 euro.

De lessen zijn zónder de ouders (m.u.v. de ouder-kind lessen). Tijdens de les krijgen onze peuters een speciale dansarmband om, wij kunnen dan samen dansen en de ouder(s) een kop koffie drinken. Je kunt altijd in de ruimte naast de studio verblijven en wachten tot je kind klaar is met dans of yoga.

Alle aandacht is voor de kinderen. Vertrouw op ons dat je kind geniet van de dans- of de yogales. Mocht dit niet het geval zijn of valt ons iets anders op, dan nemen we uiteraard contact op. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen een activiteit voor zichzelf hebben. Wij als docenten zijn pedagogisch opgeleid, weten wat we doen en halen het hoogst haalbare uit de leerlingen. Uiteraard organiseren we kijklessen gedurende het seizoen. Dan begrijp je ook meteen dat ze veel vrijer zijn als we samen zonder toeschouwers plezier aan het maken zijn 😉

Elke cursist krijg een eigen inlogmogelijkheid binnen onze administratiesoftware Momoyoga. Hierin staan je lessen gepland en ook feestdagen en vakanties. Je kunt in dit systeem ook ruilen van lesdag als dit een keer beter uitkomt. Natuurlijk is deze informatie ook te vinden op deze website.

Je ziet dan in Momoyoga (zowel te gebruiken op web als via app) dat er geen lessen staan ingepland. In principe houden wij de basisschoolvakanties aan en in de zomer de bouwvakvakantie. De vakanties zijn niet meegerekend in het lesgeld en kunnen daarom ook niet ingehaald worden.

Dit kan in Momoyoga. Je kunt hierin ook een andere lesdag en lestijd kiezen als het in die week op een ander moment beter uitkomt.

Er zitten maximaal 14 cursisten in een les.

Makkelijk zittende kleding waar je je prettig in voelt. Liefst de kleding die wij voorschrijven en verkrijgbaar is bij Sportpunt Deurne. Buitenschoenen of anti-slip sokken zijn niet toegestaan. We dansen op blote voeten, sokken of balletschoenen. Geen turnschoenen of zachte schoenen zoals van H&M! Deze zijn niet verantwoord!

Helaas is dit niet mogelijk. We zijn genoodzaakt ons aan de leeftijdsgrenzen te houden.

Ja, dat kan! In Momoyoga kun je je les wijzigen.

Voor alle danslessen geldt dat we na elke vakantie beginnen aan een nieuwe lessenreeks met nieuwe oefeningen en choreografieën. Hierbij ligt de nadruk elke keer op een andere danskwaliteit.
De peuters en kleuters krijgen elke drie weken een nieuw thema dat aansluit bij hun belevingswereld.
Elke week krijg je een nieuwe yogales.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×