Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Yogastudio Dana Welkom bij onze prachtige studio. Stuur ons gerust een appje met je vraag! x

Over Dana

Het begrip “dana” is afkomstig uit het Sanskriet en staat voor het respect en de gelijkwaardigheid van gever naar ontvanger en vice versa. Wij ervaren dana in de uitwisseling van ons gehele aanbod (yoga, massage, ceremonies en zwangerschap). In de yoga betekent dana een vorm van genereus geven zonder iets terug te verwachten.

Je kunt in de studio veiligheid, een ruime kennis en een breed scala van onderwerpen verwachten. Je verdiept je in de materie. Dat wil zeggen dat je praktisch oefent alsmede bij aanvang van de les of sessie kort uitleg krijgt over het thema zodat je de oefeningen eigen kunt maken. Begrijpen waarom de sessies bijdragen aan een gezond lichaam en geest maakt dat je met liefde, toewijding en geduld en met respect voor je eigen grenzen oefent. We oefenen altijd 100% naar de mogelijkheden van je lichaam op dat moment.

Wij zijn aangesloten bij de Verenging Yogadocenten Nederland. De VYN is sinds 1978 de beroepsvereniging voor erkende yogadocenten in Nederland. VYN is aangesloten bij de Europese Yoga Unie (EUY).

Onze ruime en luxe yogastudio voldoet aan alle condities om jou keer op keer een hoogwaardige les of ceremonie te bezorgen.

Lessen

Over ons

“Who looks outside dreams; who looks inside, awakes.”- Carl Jung

Lindsay Gielen verzorgt de (zwangerschaps)yoga en de body mind & soul class. Samen met Lizsandra organiseert ze de womb circles. Lindsay is in 2021 afgestudeerd aan de vier-jarige yoga opleiding Saswitha in Bilthoven en gespecialiseerd in zwangerschapsyoga. “Leven vanuit je hart en je diepste verlangen is wat ik je gun. Ontspannen leven en vooral jouw pad volgen. Ik help je graag om de rust in jezelf te vinden. Controle houden over de dingen in je leven bestaat niet, maar je kunt wel leren om controle te houden over jóu, je adem, in welke situatie dan ook. Eerlijk, oprecht en puur ZIJN.”

Lizsandra Groothuizen verzorgt naast de womb circles ook individuele ademsessies en womb healings. Lizsandra is oprichtster van Immrama. Ze is gediplomeerd adem en innerlijk kind therapeut en haar praktijk zit in het centrum van Deurne. “Ik geloof in het leven vanuit vrijheid en er niet naar toe leven. Jij hebt het bestaansrecht om volledig jezelf te mogen zijn en van jezelf te houden vanuit jouw eigen kern. Ik inspireer met mijn werk dan ook jou om je eigen magie en liefde voor jezelf te ontdekken.”

Lees meer over onze womb circles